There was an error in this gadget

1/12/10

Tahun Baru, Nota Baru!!

Aku nak update blog, tapi kene siapkan nota untuk kelas esok plak...adesss....kalao boleh...nak je aku guna nota tahun lepas, tapi topic ade bertambah, dan aku kene gak discuss the latest/ current issues..... (untuk 2 program berlainan lagik.)....SO, nanti2lah je ek....ni pon, dah buang seploh menit dah ni....haaaaa...




*so....jom kite g layan powerpoint sat ek...hehheee...layan....zasss....cehhh

p/s: ko ade letak pic time umo ko form 5??? ade ke??? takkan....aku ade....haaaaaa!!!

5 Komen Bernas dan Pedas!!:

«♪Ruff♪» said...

wow..lecture bergaya

@tune® said...

hmm...tu gambar ko f5 ke??kalu tu ye...mmg ramai la anak murid nk blaja...

suara sizuka said...

mmg xde.gmbr form 5 xcun,xlh nk ltak...;-)

Boyz said...

Ruff: Ye ke??? eceh...*wink

Atune: lamenye x nampak ko melawat...aku ingat ko dah bz sagt mengurus umah tangga...huhuhh...BTW, pic tu merupakan pic carik makan kat dalam facebook...hehhe...student aku pon cakap muke aku hensem dulu...hehhe..

Sizuka comey: Ye ke x cun?? penah aku aku tgk muke sepupuku ini yg x cun??? bile ek???

Aku Insan Biasa said...

hahahaha.. yes. aku suke note ni. btw.. note ni telah ditiru oleh lect lain ye... sampai letak pic sendiri.. tapi lupe nk buang name ko kan... huhuhu

 
HANYA AKU © 2007 Template feito por Templates para Você