There was an error in this gadget

5/28/08

Binatang Terhebat!!!


Jom berangan sket!!!

Baju nih aku pinjam kat kakak2 yang konvo arituh…seronok je aku tgk depa bergambar..hehe…apalagi…”kak, pinjam sat, nak try!”…siap depa pakaikan kat aku…baik akak2 nih kan..ye arr dah abis blajar..lupa plak nak tanya nama depa.. btw, thank u veri massss…dapat gak feeling2 grad kan!

Gambar lain bley tgk kat:
http://www.ryzal87.blogspot.com/




time balik tuh, aku ternampak plak public pon kat sec2 nih, warna merah ada tompok2 putih...hmm..seni sangat..tak caya g arr sec 2 kat tmpat tnggu bas 602...sesuai kan kalo letak kat dalam zoo..!!!bukan tak suka...tapi kurang suka...malu jer berdiri kat situh!!!

hmmm..dah terlanjur cakap pasal zoo, jom kite ke segmen jalan2…seperti yang dijanjikan, aku akan citer sket, pasal zoo Negara plak..jom jalan2! (sila buat intonasi macam maria tunku sabri)

sebenarnya tujuan lawatan kami ke zoo adalah untuk menjalankan kajian terhadap binatang untuk subjek animal behaviour….dr harinder soh kami g tgk perangai benatang2 di sana…

kami sampai kekira pukul 9 pagi dan menghabiskan masa ngan binatang2 tuh selama 3 jam..kot..so, semua pon berpecah untuk memilih binatang yang berlainan…group aku pilih harimau…erm…bosan kan..macam tak pnah tgk harimau… hehhe…
sebenarya malas nak pilih, dan harimau nih plak pandai menarik perhatian kami dgn aksi2nya berenang kat dalam kolam….cumell!!


jom tengok gegambar yang aku sempat amik kat sana selain gambar harimau..yang menjadi pilihan. “binatang pilihan” katanya!!!



tempat ke 4



"bangau"


tempat ke3


"Rusa"


tempat ke2



"Unta"


Juara




"Vavi"...haiyoh...larikkk..haram!!




lepas tu amik gambar orang arr plak...






**photoshoot heroes** wekk..




***group yang menyayangi binatang**



**tanak arr...jgn ar!!***





soalan cepu emas:

apakah yang korang paham dari gambar ini?



a) hanya binatang yang boleh beli!! atau
b) kepada sesapa yang nak rase “animal food” instead of “seafood” boleh beli!! atau
c) makanan binatang ini dijual oleh binatang kepada binatang yang ada duit sahaja..

p/s: binatang kat zoo memang pandai berniaga...hehehe...matilah usahawan malaysia!!!




5 Komen Bernas dan Pedas!!:

Anonymous said...

salam kenal..boley tak kalo awak critte pasal animal behaviour.saya amik bio gak.kat um.

Anonymous said...

kenapa babi no satu!!! kenape?

Anonymous said...

kenapa binatang tuh meniaga

Anonymous said...

AKU SUKA CICAK JER

Anonymous said...

wahh.. motif sangat... vevi jadik pilahan ko no 1 kan.. ko mmg suke kat dier kan.. wakakakaka...

persoalan..
1. kenape gmbr ko kene sensor.. lucah sangat ke?

2.babi tu.. jual pisang kat monyet k.. kat kura2??

3. wah.. dah masok u... pun ade lawatan sambil blaja kat zoo ke? menarik sangat.. U mane ni ek? mcm uitm je...

 
HANYA AKU © 2007 Template feito por Templates para Você