National Geographic in "HANYA AKU"

7/3/08

Break jap....jap je!!

*tatata....tatata...tunggu aku ek..*

cepattnyaaa!!!

Monday(23/6) my HRM final paper
tuesday hantar resume,
rabu depa call soh dtg imterview
kamis g interview...


wow...cepatnyer....!! bukan aku tak bersyukor..tapi aku rase cepat sgt arr...btw,yessss...aku dapat jadik junior lecturer kat intec tuh.aku dapat!!!..although its only for 2 months...well, aku ade degree je kan!!!...so untuk beberapa ari ni,jgn tanye nape aku tak update blog...aku sibuk ye sebenarnya...wat slide nak ngajor bebudak tuh...so this coming 7th july is my first day teaching...hahahah....takot gak, gementar dan suka...huhhuuu....aku ngajar subjek physiology, anatomy and biochemistry...huhhuhu...seramm!!!

k...hope to see u oll again...kalo aku tak sibok aku update ek....sayang semua...
p/s: kalo aku tak angkat tepon maksudnya ade kelas...kalo aku tak balas msg,maksudnya kredit abis...heheheh..

10 Komen Bernas dan Pedas!!:

Anonymous said...

wah...hebatnye....

topo said...

hi lecturer yang comel

Anonymous said...

bestnyer die jadik lecturer...mesti sronot....

Anonymous said...

boy...tak bagitau pon dah keje...umah dah dapat?

Anonymous said...

hish...ko ni...mesti lebey dari aku..yampah betollll...benci...kan...shah setanizam sgt ko kan!!

Anonymous said...

sayang....nak kete sebijik!!

arifeddy said...

wahh jadik lecturer! curlassttt!

Anonymous said...

kan...veri the melertssss....congrate....nak nasik ayam satu...eleh baru rm3.50

sEapUt "c@ said...

apesal byk sgt comment dari Anonymous?? soh la dorang jadi blogger jgak.. ehehe..
lari topik aku nih =P

adorable chacha said...

Good luck incik!jangan naek darah slalu okeh!saba2 dengan student ampeh..nak nak cam chacha ni :p

 
HANYA AKU © 2007 Template feito por Templates para Você