There was an error in this gadget

8/26/08

Tagged by Kandryx!!!

huh...dah tader keje kan...ha..hamik nih!!!

1. Story behind your MySpace song?

Takde lagu pong…BTW, aku dah takleh nak login myspace, password aku ilang….the worst thing, password email yang aku guna nak sign up for that myspace pon ilang….SYIAL!!! (otak aku dah takleh nak simpan banyak dah!!)


2. Whats bothering you right now?

Ade arr..”Biarlah rahsia….” (really irritate and bother other people kan!!!)

3. Do you close the door when you pee?

Mak aku ajar camtu…pastu jangan lupa basuh/cuci tangan tuh!

DESCRIBE YOUR:

4. Wallet?

Still using my very old - brown BOSS money keeper…ade lukisan “love” kat atasnye guna dakwat pen biru….sape ntah yang gegatal lukis….takde sentimental value,tapi malas nak g jenjalan semata2 nak beli yang baru…tunggu arr duit berterabor atas jalan nanti aku g beli k….


5. Wallpaper on your computer's desktop

Im using my office’s….camne nak terangkan ek…erm…very abstract!! Ade kaler biru…macam “plasma”…like attracting to one point….huh..whatever!!


6. Background on your cell phone?

Gambar anak buah aku “SITI NURHANANI BT MOHD TAZA”…windu ar paklang kat nani…hik hik…


7. Jewelry worn daily?

Cincin Ryzal (yang aim high tu…) kasi…jam england (dikira jewellery ke???)


8. Where your default picture was taken?

Amik kat internet je….(eh..ni default pics untuk myspace kan??)


9. Eye color?

Brown


10. Life:

So far so good…”I feel good”…cume kekadang tuh je rase cam nak tido selama 3 hari berturut-turut..


11. House:

Umah tade lagik…tapi umah sewa sekarang ni>>> kecik je..ade 2 bilik..sewa mahal nak mampus,RM500 tak masuk api, air dan maintenance….dahlah wiring kat umah tu cam syial…then tingkat lima yang takde lif (lol..)…pastu…umah tu kosong tade barang….(terpaksa beli memacam…<<<>


WHAT ARE YOU?


12. Doing this weekend?

Ye..ye…balik kampong!! Sonot nye….nak bukak pose kat umah…


13. Wearing?

Right here right now…im wearing seed (kemeje je ari2…hish..) and American Classic (jenama cikelon kot…)…

14.Wanting?

kaya, hensem, dan bahagia… masuk syurga!!! :)


15. Where are you?

right now...OFFICE….(aku tgh tade keje ek...bukannya aku malas…)


16. Listening to?

Lately rase nak dengar ni je….My Heart, Hanya Kau Yang Mampu, Izinkan Ku pergi, My Baby You, Untuk Terakhir kali (versi siti)


17. Have you ever hugged or kissed anyone lately?

Hehehe…(eh…mak aku tepon jap!!!)


18. What do you smell like?

Bau Macam Susu + Pandan…tapi kalo time berpeloh lepas sport…ade orang cakap bau cam teh ais….


19. Eating?

Memacam aku ngap sekarang ni….cokelet Cadbury kat bilik aku t upon banyak aku beli…tunggu mase je…


20. Besides your bed, what is your favorite things?

CJ7


21. Do you believe in a soul mate?

Not for time being!!!!


22.Do you sleep naked?

Pernah dulu…..


23. Do you remember your dreams?

Few…


24. Do you believe dreams come true?

Aku tak mudah tertipu oleh mainan syaitan!!!


25. Do you believe in miracles?

Miracles as takdir…yess!!


26. Do you burn easily in the sun?

Haah… tu yang tak suka berjemur ….muka aku kalo kena sinaran yang berlebihan akan jadik tann (yang sangat cantik…sorry kandryx)….tapi nak cerah balik lambatnye…. (eleh..macam cerah sgt je kan…)


27. Do you speak another language other than English?

Malay, Mandarin sket….dan Indonesia…hehhe….


28. What's something you wish you could understand better?

Way to make money…and of course way to get (to know) people….malas nak paham perasaan2 orang ni…penat!!


29. What did you do last weekend?

Pegi Jengka pahang…jadik facilitator untuk program “Penyambung warisan”…seronok sgt!!!


30. Who do you miss?

Family, dan…..:P (family je…)


31. Have you ever been in a car crash?

Bebiasa tu penah arr….dan aku harap lepas ni….tak terlibat langsung ngan mende nih…..


32. Orange or apple juice?

Amik dedua boleh tak….suka dedua ni….


33. Who were the last people you went somewhere with?

Bee-Terimalah Seadanya>>> ke kem kat jengka tu!!


34. What was the last text message you received?

Sir, I am cls rep frm cls California. Can we have cls frm 8-9am this Friday to discuss our bio report?


35. Last text message you sent?

Sorry 4 da delay..of course we can…so, c u guys on Friday at 8..please tell everybody that weill hv class at U201.


36. Last time you ate a home grown tomato?

Pernah ke? Petani ke aku ni? Selalunya beli je…


37. What is the closest thing to you that is blue?

Winston Light ~ sayangku


38. What was the last thing you ate?

Nasi dagang lauk ikan


39. Soalan ilang!! (salah kandryx!!)


40. Whose house did you go to last night?

None… balik keje, tido!!


41. Who was the last person you visited in the hospital?

Alamak…sape ek… my mom kot…ntah lupa…kot…dia sakit ape ntah lupa arr…demam teruk kot!!


42. Do you like someone right now?

Ko tanye ar kat dia…aku memang suka kat dia!!


43. What do you wear more, slacks, jeans, or sweatpants?

Well weekdays aku memang kene pakai slack….hmmm


44. What is the last movie you watched?

alamak…dah lama aku tak g nonton…ape ek…”Journey to the center of the earth” kot…


45. Have you ever heard of the band Sweet Garden

Sweet charity punya adik beradik tu…..tak sure!!


46. Where did you get the shirt you're wearing?

Pinjam!!! Hehhee….


47. Coach or NFL game tickets?

ape ni? Aku tak tau…..


48. Why did you kiss the last person you kissed?

Saje je….huh…


49. Do you believe that you can change someone?

I answered this before kat komen kandryx….g check!!


50. Do you want someone you can't have?

tak mengharap pon…

now...lets tag someone else... (you've been tagged!!! huhhuhu...)
1. bee (seadanya)
2. man (seaput)

3. asyraf (revelina)
4. paksu (abg angsi)
5. Dr Khir Toyo (X-MB selangor) <<<< bestnye dapat tagged!! (aku rase tak salahkan...kan!!)

12 Komen Bernas dan Pedas!!:

add_asyraf said...

hahaha...i dah kene tagged nie...so x nak buat lagi...gie cari org lain...hahaha...yg x thn siap ae soalan ilang tue...wakakaka...

boyz said...

erm....takpe...btw, aku penatlah wei....kene tagged lagi plak tuh...nanti korang!!

boyz said...

ikot ati aku... nak je aku tagged dr khir toyo, mohammad taib dan tun mahathir...hehhehe....ape arr agaknye yang depa jawab..hehhee...mesti jawapannye simple kan...like..."no comment"...then "next"....hehhehe

add_asyraf said...

ape lagi...ko tagged je dieorg...nak nak dah lepas pilihan raya kan...macam dah takde keje je...daripada dieorg bosan bosan kat ofis baik dieorg buat tag dari ko...huhu...selain jawapan yg ko bagi...jawapan yang mesti ade aku raselah...'nanti saya beri keterangan di mahkamah...'huhu...larik dulu...

sEapUt "c@ said...

hahaha.. aku setuju.. try le ko bagi tagged kat dorang boyz.. kawan2 ramai gak nak tgk dorang jwb camne.. hoho

boyz said...

eii...berdebar-debar plak aku nih..(macam nak akad nikah)huhuhu...kang tak pasal2 kene tangkap ISA atas kesalahan men"tagged" mereka2 tuh....pastu korang pong kene tangkap atas kesalahan bersubahat dan menghasut...hohohhho...

erm...tapi berbaloi kot kan... kalo tanye dia...

eg: myspace lagu ape?
>> "lagu wajah dari jaq"...hehhe.. bersamamu sangat kan!!...rakyat suka lagu tuh!! :P

boyz said...

Aku dah tagged Dr khir toyo!!! wah...!!! bestnye..wahh!!! excitednye.. (ellow...ko tagged die aje..bukan dapat jadik MB ek!)..

siap aku bagi komen kat blog dia...tapi kene tunggu dia approve...hehhee...

korang rase dia balas tak? erm...rase2nye?..

(berdebar-debar macam menunggu keputusan pilihanraya....)

sEapUt "c@ said...

huhuuuuuuu...
chaiyok boyzz...
kita wait n seeeee....... yeah!

Anonymous said...

comelnyer...nak tunggu juge...

#budak upm comel takde blog

rakyat biasa said...

asalammualaikum sekali dwi jawapan dia kasi hebat...salam perkenalan ..Wallualam

boyz said...

salam perkenalan juge....wahai rakyat ku yang biasa ..hehhehe

Anonymous said...

says nearly everybody repayment ones own lending options by the due date and even not having bank charges
A leading debts charitable organization is attempting the volume of men and women making use of them all regarding support around fast cash advance bad debts to be able to 2x this unique. bill good cause affirms around manipulate the temporarily, huge fascination borrowing products this season. Any nonprofit charities shows three years before may be individuals with them appeared to be unimportant.
szybka pożyczka
kredyty pozabankowe bez bik
sprawdź stronę
szybki kredyt gotówkowy forum
kredyty bez bik dla firm bez bik

http://szybkapozyczkabezbik.org.pl
http://szybkapozyczka24.info.pl
http://kredytybezbiku.biz.pl

 
HANYA AKU © 2007 Template feito por Templates para Você