There was an error in this gadget

9/2/08

2 in 1 (Tagged by chacha...Tagged by asyraf)

Attention: kepada sesape yang belom terbace wish ramadhan dari aku tu, silalah ke posting sebelom ini!!to Dr khir toyo yang masih miss "tagged" session...u may have all the time in the world!! read previous posting plese!!...

And to others, let see...erm...aku akan combine 2 tagged (1 from chacha and 1 from asyraf) dalam satu posting, supaya lepas ni, boleh aku rehat dengan aman tanpa rase berhutang atau bersalah..then boleh aku concentrate dgn posting2 baru (kan...hehehe...harap2 btol arr kan...jgn bersawang udoh le...)....

so let start with:
"Tagged from chacha"


What were you doing 5 years ago?

still kat kolej jati…wat diploma in science….time tu aku kenal bee (seadanya), man (sipot)…alamak…rindu plak kat bebudak kolej dan DIS..erm..(pasang lagu my heart!!!)


What were the 5 things on your to do list today?

*Jawab Tagged bebudak nih…(menyampahnye..)
*Tanda Final assignment bebudak yayasan pahang
*Tanda Mid sem pape bebudak Arkansas(American Credit Transfer)
*Tanda lab report-fern and mosses-california and Arkansas
*Tanda final biology bebudak Middle east program

(and this list valid for 2 weeks-boyz)


What are 5 snacks that you enjoy?

-Jack and jill
-Mr potato
-Twisties
-Cadbury
-Kit-kat



What are 5 jobs you've had?

-Penjual kuih + Penjual nasi lemak (macam siti nurhaliza tak??...Kan…kan..)
-Dj karaoke (kat kedai makan + kenduri)
-Tuition tutor (pelangi tuition center, Tg malim)
-Volunteer- operation + marketing (petrosains)
-Lecturer (intec)


5 people I want to Tag?? (im sorry...)

-Man (aku bagi tag yang senang ek!!)
-Bee (good luck..)
-Asyraf (aku suka bace blog ko...so..nah tambah lagik!)
-Kandryx (u ni senyap sangat sekarang nih!!)
-Dr Khir Toyo
(again???)


huhuh...selamat ek korang....


*bolan pose + banyak keje = ngatok!!! *
seterusnya;
"Tagged by Asyraf"
Name 5 people u can think of right off the top of your head. Don’t read the questionnaire underneath until you write the names of all 5 people. This is a lot funnier (I’m not so sure… :P) if u writes the names randomly. No cheating!!!

so, my High 5 are:
1 chacha
2 ryzal
3 bee
4 asyraf
5 mail
aku baru je bace blog chacha, ryzal and bee…so aku just letak kat top 3…asyraf plak telah mentagged aku…dan mail baru je lepas message aku….Reminder : Don't read ahead unless you fill above names first!
Question 1 : How do you meet 1?
chacha…kawan ryzal…so, ryzal selalu ar kuar ngan dia…aku pon slalu kuar ngan depa nih…kekdang tu, malas gak…
Question 2 : On the Scale of 1 - 10, how you rate your relationship with no 1?
5…boleh tukar ke..nanti ni…mane tau menaik ke…menurun ke… ha?...
Question 3 : How long have you known 4?
less than 4 month (lesser)…through internet…through blogging thing arr..erm..tapi rase cam dah lama kenal…dia nih macam best je…(wah….)
Question 4 : How do you know number 3?
kenal time diploma dulu….aku dok kolej jati,uitm…dia pon dok kolej jati….then aku appointed dia jadik jpk for exco kebudayaan… (well, dia sangat berbudaya ye time tu…)
Question 5 : Where 5?
somewhere in shah alam or kl….sure..nye dia mesti kat opis dia…hehhe
Question 6 : A Fact about number 1?
”plum”…. Tu je….yang lain?...tu je arr…
Question 7 : Who is no 4 going out with?
taktau, sbb kami ni jauh….mungkin dia kuar ngan kandryx!!! Kot…

Question 8 : What does no 1 do for living?
nothing!!! Well, aku rase dia blajar lagik…so, can I answer it…like…. “She study for her living”…huhuh..pelik kan…?
Question 9 : Would you live with number 3?
of course….aku kenal sangat ati budi dia..

Question 10 : What do you like about no 2?
gigi dia…cantik dan tersusun… (alamak ngantuk arr plak…)
Question 11 : Do you miss number 5?
miss??sangat!!!!..hehehe.. klakanye..Hahhaha… kekadang arr….kot!!! huhuh..i miss family more
Question 12 : Would you make out with number 4?
(jap ek..g toilet jap!!!)
Question 13 : What you opinion of number 2?
ok…dia ok…maksud aku..dia sangat ok…pandai bergaya ,dan pandai lah yang lelain gak…well, dia kan x-student “EC”? (huh?EC? mane tu? Tak pnah dengar je….)… alah..sekolah Sultan Abu Bakar tu!!! (oo… SAB ke?? :P)
Question 14 : What is your fave memory with number 5?
Lepak kat kedai mamak, lepak kat SUK, lepak kat motel, lepak kat mamak lagik!!! Huhuhuhu… great Sunday’s chain!!!
Question 15 : What would you do if number 1 going out with number 2?
nothing...btw depa selalu dah kuar sesame…g tgk wayang arr, g memakan arr…aku suka je!!! Sangat!!

Question 16 : ever had a long conversation with number 5?
penah je…dari pukol 12 malam sampai pukol 3 pagi…kat kedai mamak….dalam phone plak…kekire 15 minit…huhu…
Question 17 : have you ever slept at number 2's house?
kami dok serumah arr!!! Silap..SEBILIK!!!
Question 18 : Do you hang out with number 3 often?
SELALU YE….tapi suka lepak ngan dia nih… sabtu ni ikot dia lagik…bukak pose ngan rizz fc
Question 19 : Who do you known the longest?
Bee of course…dari 2002 kot…
Question 20 : How often do you talk to number 1?
kalo lepak sekali ngan ryzal sembang ar ngan dia gak…takpon dalam tepon je…wish besday ke…etc…
Question 21 : What about number 2?
selalu…well,SEBILIK!!!

Question 22 : Have you ever thought 3 more than a friend?
penah…. Macam adik aku!!!
Question 23 : May be you want to go out for a date with number 5?
Nak!!! Mintak dia belanja Yoshinoya!! Hehhee..tapi dia lelaki arr…boleh ke? Kire date jugak ke?
Question 24 : Do you dream about number 2?
pernah…tak selalu arr…maksudnya…dia hanya muncul sebagai watak sampingan je…

Question 25 : What did number 4 did to you that you never forget?
erm… wish “salam ramadhan” ??? hehhehe….tu je kot…so far!!! Huh..
Question 26 : What have you done to number 1 that he never forget?
chacha is a ( she) …. Ermm….. so far, pelawaan nak belanja dia arr…tapi belom lagik….(harap2 dia lupa!!)
Question 27 : What is number 3's hobby?
makan(aku assumed..sbb aku slalu kuar ngan dia g jjcm)

Question 28 : Who do u want to tag?
Ryzal (aim high)
Chacha (adorable)
Ariffeddy(more or less) <<<<>
p/s: sakit perut....nak makan....yea..yea...balik ni nak minom air tebu!!!

9 Komen Bernas dan Pedas!!:

sEapUt "c@ said...

ahaha.. aku d tag!
sib bek yg sonang2 jo..

boyz said...

iyo...aku saje bagi yang sonang....erm....ponatnyo!!

Anonymous said...

Q: are u intereted in no 6?
A: Yes...i love no 6!

(aku ar no 6 tu...)

Anonymous said...

hahahhah... combined 2 in 1 katanya!!!! memang dasar "rajin" ko kan...

boyz said...

rajin dan kreatif yer....tolong highlight!!! huhuhuhu :P

Anonymous said...

hish sapelah yang wat tagged bukan2 ni..dahlah tak best...boy cepatlah posting yang baru..x suka arr tagged2 ni...

-pengkritik-

boyz said...

baik!!! tunggu ek!!!

z.a.r.e.e.k said...

yoshinoya! love that place!

boyz said...

suka sangat!!! paksu....(suara manja sangat...paling manjalah ni!!)...nak yosyinoya buley..nak beef rice je..:P

 
HANYA AKU © 2007 Template feito por Templates para Você