National Geographic in "HANYA AKU"

11/8/08

Whoaa...ha..ha..ha

kenapa gelak?!...hehhee...sebab,Kali ni punye posting agak "selamba trabel marimbe" je.....agak sempoi tapi begitu bernas dan menyentuh lelangit...hohhohh....so...firstly aku nak ucapkan thanks kat sipot kawanku yang paling bergaya dalam dunia kesiputan.... kerana telah mentagged aku sekaligus menganugerahkan award ini:


*most Unique?!!! ek.....*
So, disebabkan award ni merupakan award berantai yang dianugerahkan dan mempunyai beberapa syarat yang tertentu, so aku pon terpaksa ikot syarat2 tuh....
SYARAT2NYA:
1.Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now...
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.
3. Post that picture with NO editing.
(To make it real, pics mesti nampak ko bace blog orang yang tag ko tu!!)
4. Post these instruction with your picture.
5. Tag 10 people to do this.

*picture aku bace blog ko tu....nampak?...ha...rimau la tok!...heheh...cheh..*

so, giliran aku plak mengetag 10 orang yang unik...heheh...erm aku nak tag semua orang dalam list aku tu....cukop tak sepoloh...lebih ke?? kurang .....erm..lantak arr....everybody in da list, u've been tagged!!! (marah lah tu..)>> kreuger, atune, nadirah,bee,adie dali, ryzal,dr darren, nanaku,encek camera,fahri catridge,june,cempaka,plarch,ruffemo....ade lagik tak!!!

p/s: Erm.....ape aku nak tulih ni....erm...ha...wei, aku dah dapat award lagik....ko dah ke? hehhee...

9 Komen Bernas dan Pedas!!:

Anonymous said...

agak menarik...hehehe....nak wat blog gak ar camni!!!

June said...

owhhhh..tidakkkkk!!!!

aDie dALi said...

eeeeeeeeeee...
malas lah..

:P

Anonymous said...

nak wat jugak...hehhee....eii...sape yang malas tu....?

@tune® said...

alah...aku bg seaput...ko bg aku...aku bg blk kt seaput...seaput bg blk kt ko...ko bg blk kt aku...ape kaedahnye tuh????

kesimpulan..aku da wat da...nnt cek homework aku yg lepas² eh..tu la...jarang apdet..kan terlpeas entry gua byk...

Boyz said...

okes!!!

enchek camera said...

wah
tenkiu bro
:D
tenkiu so much

pic sencored tu
HUHU

ruffemo said...

tq cz bg tagged...
nanti owang jwb ek...
bz exam arr

n a d i r a said...

ni award dgn tagged ke nih??adoi laa...

 
HANYA AKU © 2007 Template feito por Templates para Você